Sevilla ofera o gama variata de electronice, electrocasnice, aparatura de ingrijire personala si obiecte pentru cofortul casei dvs.
Sevilla Electrocasnice


Newsletter


Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Viziteaza magazinul Sevillaelectrocasnice.ro pe ShopMania

www.price.ro - your shopping expert

Meniu Top / Cum cumpar

Cum cumpar


 1. Pentru a comanda electrocasnice online de pe site-ul www.sevillaelectrocasnice.ro, nu este necesara neaparat inregistrarea.Este suficienta si o simpla comanda,insa aceasta trebuie sa fie completata cu campurile obligatorii.

 2. Pentru a adauga un produs in cos, se apasa butonul "Comanda" corespunzator produsului dorit.

 3. Observati imediat modificarea numarului de produse si valoarea totala din cos.

 4. Se pot adauga in cos oricate produse diferite, repetand pasul 2.

 5. Se verifica si se actualizeaza cosul, completandu-se numarul de bucati dorite pentru fiecare produs dorit sau stergandu-se unul sau mai multe produse din cos.

 6. Se apasa butonul "Actualizeaza comanda" pentru a salva modificarile si pentru a fi calculat pretul total al produselor dorite.

 7. Se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

 8. Daca aveti un cont si sunteti logat, se verifica autenticitatea datelor dumneavoastra personale. De asemenea, aveti posibilitatea de a va loga in acest moment. In cazul in care acestea sunt gresite, se modifica.

 9. Optional, se completeaza campul "Observatii suplimentare", ex. alta adresa de livrare, date firma sau institutie in cazul in care se doreste factura pepersoana juridica, etc.

 10. Se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

 11. Se apasa butonul "Trimite comanda".

 12. Dupa lansarea comenzii veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil,maxim 24 h, pentru confirmare stoc, termen de livrare si costul total ,inclusiv cu taxa aferenta transportului -exceptie fac produsele cu transport gratuit in zona I de tarifare curierrat Urgent-Cargus.Aceasta zona este in continua extindere si va putea fi consultata la procesarea comenzii.
 13. DOAR DUPA ACCEPTUL DV. se va proceda la expedierea comenzii.Nici o comanda nu va fi onorata FARA ACCEPTUL DV.
 14. Comenzile sunt considerate ferme din momentul confirmarii disponibilitatii , a termenului de livrare, a costurilor de livrare, de catre un operator call-center si in urma accepterii de catre dv. a acestora.
Cauta
 
utilizator
parola
recupereaza parola
creaza cont nou

Acasa Cum ma inregistrez? Cum cumpar? Cum platesc? Cum se face livrarea? Termeni si conditii Politica de Confidentialitate PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. Contact
© 2009 Sevilla Electrocasnice. Toate drepturile rezervate.Design Monopoli
Sevilla Merketing SRL Timisoara, P-ta Traian nr. 2 Tel. Mobil: 0722-684.577, 0745-590.770 office@sevillaelectrocasnice.ro