Cum cumpar


 1. Pentru a comanda electrocasnice online de pe site-ul www.sevillaelectrocasnice.ro, nu este necesara neaparat inregistrarea.Este suficienta si o simpla comanda,insa aceasta trebuie sa fie completata cu campurile obligatorii.
 2. !!! Toate produsele comercializate sunt destinate uzului casnic.
  Folosirea acestora in afara uzului casnic nu este acceptata de producatori , conform mentiunilor din instructiunile de utilizare si din certificatele de garantie si duce la pierderea garantiei.
 3. Pentru a adauga un produs in cos, se apasa butonul "Comanda" corespunzator produsului dorit.

 4. Observati imediat modificarea numarului de produse si valoarea totala din cos.

 5. Se pot adauga in cos oricate produse diferite, repetand pasul 2.

 6. Se verifica si se actualizeaza cosul, completandu-se numarul de bucati dorite pentru fiecare produs dorit sau stergandu-se unul sau mai multe produse din cos.

 7. Se apasa butonul "Actualizeaza comanda" pentru a salva modificarile si pentru a fi calculat pretul total al produselor dorite.

 8. Se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

 9. Daca aveti un cont si sunteti logat, se verifica autenticitatea datelor dumneavoastra personale. De asemenea, aveti posibilitatea de a va loga in acest moment. In cazul in care acestea sunt gresite, se modifica.

 10. Optional, se completeaza campul "Observatii suplimentare", ex. alta adresa de livrare, date firma sau institutie in cazul in care se doreste factura pepersoana juridica, etc.

 11. Se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

 12. Se apasa butonul "Trimite comanda acum".

 13. Dupa lansarea comenzii veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil,maxim 24 h in zilele lucratoare, pentru confirmare stoc, termen de livrare si costul total ,inclusiv cu taxa aferenta transportului -exceptie fac produsele cu transport gratuit in zona I de tarifare a firmei de curierat .Aceasta zona este in continua extindere si va putea fi consultata la procesarea comenzii.
 14. DOAR DUPA ACCEPTUL DV. se va proceda la expedierea comenzii.Nici o comanda nu va fi onorata FARA ACCEPTUL DV.
 15. Comenzile sunt considerate ferme din momentul confirmarii disponibilitatii , a termenului de livrare, a costurilor de livrare, de catre un operator call-center si in urma accepterii de catre dv. a acestora.TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

0745-590.770; L - V 09-17:30, S 09-14.
Sarbatori legale, inchis.