Politica de confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si vor fi utilizate strict doar in acest scop.
Sevilla Marketing nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

 S.C. Sevilla Marketing S.R.L. in calitate de proprietara acestui site , se obligă să respecte
drepturile persoanelor fizice prevăzute de REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN
ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice ,
în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).
 Datele furnizate nu vor fi difuzate către terţi cu exceptia cazurilor
in care  trebuie sa respecte obligatiile impuse de lege.


Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor.
TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

0745-590.770; L - V 09-17:30, S 09-14.
Sarbatori legale, inchis.